Sari la conținut

55UP75003 de la LG – Un TV Smart 4K super accesibil

Aducem astăzi în discuție modelul de TV 4K de la LG, anume LG 55UP75003 de 139cm. Acesta este cel mai căutat televizor 4K de pe piața din România și nu numai. Am observat că acest model are cele mai multe căutări dintre toate iar acest fapt ne-a inspirat să aflăm motivele. Echipa noastră a analizat aspectele modelului de TV LG 4K 55UP75003. În urma acestei acțiuni am observat că acesta oferă imagini perfecte iar detaliul care îl face atât de dorit este prețul acestuia. Există multe televizoare 4K “perfecte”, dar în cazul de față nu am găsit niciunul la un preț atât de accesibil. Acest model nu oferă doar imagini de calitate, are și alte calități cheie care îl plasează direct în top.

TV LED 4K “55UP75003” cel mai bun model de la LG

După analiza acestui model a rămas responsabilitatea mea să vă explic de ce acesta este cel mai bun TV 4K. Pe scurt, în general, cele mai vândute televizoare 4K sunt cele cu prețul în jurul a 3000 de lei. Modelul 55UP75003 are un preț sub 3000 de lei, ceea ce îi mulțumește pe toți cumpărătorii, oferindu-le calitatea la care nici nu s-au așteptat. Voi face astfel o mică introducere a acestui model de televizor și vom afla cu toții de ce merită cumpărat.

    Televizor LG LED Smart TV 55UP75003 139cm 55inch Ultra HD 4K.

    55up7005

    Acesta este un model care mulțumește orice cumpărător datorită calității imaginii și a sunetului în raport cu prețul acestuia.

    Nu se poate spune că ar câștiga aurul pentru design, dar nu acesta este aspectul cel mai important. Despre calitatea sunetului putem spune același lucru, dar nu putem avea așteptări prea mari de la cele două difuzoare de 10W. Pentru a rezolva această problemă, putem conecta la el un soundbar cu subwoofer sau un sistem Home Cinema. La prețul pentru care acesta este pe piață, privirile se îndreaptă spre calitatea imaginii. Fiind vorba despre asta, în ciuda prețului mic, calitatea imaginilor pe care acest model o oferă îl face cel mai căutat model de TV 4K. Nu este foarte dotat cu fel și fel de funcții, dar dispune de toate aspectele necesare unui Smart TV. Așadar, dacă ești în căutarea unui televizor 4K la cel mai decent preț, modelul 55UP75003 este cel mai potrivit.


Alte modele din gama UP75

Mai există și alte modele din gama UP75 fabricate începând cu 2021, gama îmbunătățită a lui UP71. Această gamă vine cu dimensiuni de 108cm, 126cm, 139cm, 164cm și 191cm care schimbă seriile după dimensiuni. Mărimile acestora schimbă primele două cifre din seria modelului. De exemplu: modelul de 139cm începe cu 55, adică 55 de inci, iar modelul de 191cm cu 75, adică 75 inci. Pentru modelul de 191cm vom avea seria 75UP75003LC în loc de 55UP75003.

Variația mărimii face ca modelul dat să fie potrivit pentru și mai mulți oameni. Nu toți avem nevoie, planuri sau spațiul necesar pentru un televizor de 139cm. Așadar, modelul de televizor 4K cel mai căutat vine cu variații de mărimi, ceea ce îl face potrivit pentru orice tip de persoană sau orice loc. Prețurile variază și ele, bineînțeles după mărime, dar după cum am spus mai sus, acesta este doar un model. Mai exact, modelul de televizor 4K cel mai ieftin din gama care oferă o imagine de calitate.

Puteți merge pe pagina acestui model pe eMag pentru a alege mărimea și a vedea prețurile.

Verdict

Deci, aspectul cel mai important care face această gamă de televizoare să livreze cele mai bune televizoare 4K este calitatea imaginii. Tot ce trebuie să știm înainte de a cumpăra un televizor este despre imaginea pe care acesta o redă. Celelalte aspecte precum sunetul le putem upgrada cu propriile noastre sisteme, dar imaginea se poate upgrada numai cu un alt model de televizor, ceea ce nu este foarte convenabil.