Cauți cumva „cea mai bună trotinetă electrică pentru adulți” dar în același timp să fie și printre cele mai ieftine? Evită traficul și deplasează-te fără bătăi de cap. Pentru recomandări de trotinete electrice, rămâi pe această pagină si derulează în jos pentru a vedea recomandările noastre.

Cea mai bună trotinetă electrică pentru adulți

MegaWheels S10

Cea mai buna trotinetă electrică ieftină pentru adulți

Aceasta este o trotinetă construită din aluminiu, ușoară și fiabilă. Este propulsată de un motor de 250W (fără perii), și atinge viteza de 25km/h. Acumulatorul acesteia este un LG de 36Volți (7.5Ah) și are o autonomie de până la 22km. Încărcarea completă a bateriei acesteia durează aproximativ 4 ore


PRO

 • Fiabilă
 • Ușoară
 • Destul de rapidă
 • Dotată cu indicator de baterie
 • Frână electronică
 • Suportă 120kg
 • Ușor de transportat
 • Roțile sunt pneumatice și absorb șocurile provocat de denivelări, obstacole sau gropi

CONTRA

 • La roțile pneumatice pot apărea probleme, pe care, evident le știm.


FAST WHEELS

Trotinetă electrică bună pentru 100kg

O trotinetă propulsată de un motor de 250W care poate susține o greutate de până la 100kg. Poate accelera până la 23km/h și cu o singură încărcare poate călători o distanță de 8km. Timpul de încărcare este de până la 90 de minute. Înălțimea este ajustabilă, putând fi folosită si de adulți dar și de copii. Este prevăzută cu un amortizor care reprezintă „suspensia față” ce absoarbe șocurile. Ceva mai specială o face și dotarea acesteia cu indicator de baterie. Designul pliabil al acesteia o face ușor de transportat și de depozitat.


PRO

 • Funcția oprire automată
 • Amortizor șocuri
 • Frână electrică și frână de picior
 • Pliabilă
 • Timpul de încărcare de 90min.

CONTRA

 • Distanța de doar 8km pe care o parcurge cu o singură incărcare (părere personală)


MegaWheels S1

MegaWheels S1 Cea mai bună trotinetă electrică pentru copii

Atenție! Greutatea maximă recomandată este de 90KG

Trotineta pentru copii MegaWheels S1 este echipată cu un motor de 250W, fără perii. Aceasta atinge viteza maximă de 23km/h. Autonomia bateriei de 29.4V este de 8-12km, incărcarea completă durând până la 3 ore. Anvelopele gonflabile asigură aderența si absorbția șocurilor, iar sistemul de frânare dual asigură stabilitate la frânare. Se pliază rapid și nu ocupă mult spațiu, putând fi transportată aproape oriunde.


PRO

 • Cadru aluminiu
 • Sistem de franare dual
 • Anvelope gonflabile
 • Sistem de pliere rapid
 • Motor puternic

CONTRA

 • Timpul de încărcare pentru autonomia prescrisă (în comparație cu Fast Wheels care are aproape aceeasi autonomie dar se încarcă cu 50% mai repede)98


Astea fiind spuse, am aflat și care este cea mai bună trotinetă electrică dintre cele ieftine. Dar, cu toții știm că ieftin nu înseamnă neaparat o calitate inferioară. La lucrurile scumpe este vorba despre brand, știm asta.

Cea mai bună trotinetă electrică în opinia noastră

Deci, după cum reiese din cele de mai sus, cea mai bună trotinetă electrică ieftină este Xiaomi Mi Pro 2. De ce? Pentru că este ușoară, ușor de manevrat, are o autonomie de 45km, ceea ce o face superioară. Prețul nu este foarte mare, mai ales că în perioada aceasta reducerile sunt semnificative. Din păcate stocul pare să fie limitat, iar ca alternativă, uneori și din cauza prețului, mulți oameni au ales Xiaomi Mi S1. Mai mult, aceasta suportă o greutate mult mai mare față de celelalte. Diferența dintre acestea ar fi autonomia de la 45km la 30km, dar oamenii spun că sunt mulțumiți fiind vorba despre o trotinetă.

Cum alegi cea mai bună trotinetă electrică pentru adulți

Alegerea unei trotinete electrice nu este chiar problematică, dar poate mulți nu știu ce aspecte ar trebui luate in considerare. Așadar, următoarele rânduri pot servi ca ghid în alegerea trotinetei potrivite.

Prețul
Nu prețul definește titlul de cea mai bună trotinetă electrică pentru adulți, ci posibilitățile pe care aceasta ți le oferă, în cazul adulților, greutatea. Deci, dacă ai deja un plan cu o anumită sumă, mai trebuie doar să găsești trotineta încadrată in preț care iți îndeplinește cerințele majore. Stabilește o sumă pe care o vei cheltui pentru achizitionarea unei trotinete electrice (de obicei 1000-2500lei).

Rutele pe care o vei folosi
Stabilește-ți planul pe care vrei sa-l aplici pentru trotineta ta. Unde vrei sa ajungi cu aceasta, dar intreabă-te și dacă iți mai rămâne suficientă energie pentru a te întoarce. Astfel, vei decide mai ușor în privința autonomiei viitoarei tale trotinete electrice.

Capacitatea sau autonomia bateriei
Autonomia bateriilor vehiculelor este de cele mai multe ori exprimată în distanța pe care vehiculul il poate parcurge cu o singură încărcare.

Durata de încărcare
Desigur, cu toții vrem să așteptăm cât mai puțin când vine vorba despre incărcarea lucrului mult așteptat sau pe care il folosim frecvent. Tehnologia a avansat, iar timpul de încărcare al bateriilor a scăzut dramatic datorită încărcătoarelor inteligente cu fast sau quick-charging, dar si bateriilor be baza de litiu-ion.

Viteza
Cunoașterea vitezei maxime a unei trotinete electrice te ajută să determini cu ușurință dacă aceata este cea pe care o vrei sau cea de care ai nevoie.


Trotinetele electrice care depășesc viteza de 25km/h se incadrează la categoria mopede și trebuiesc inmatriculate.

Materialul
Desigur, fiecare utilizator de trotinetă știe că cele din aluminiu sunt cele mai bune trotinete electrice. Aluminiul este un metal foarte ușor dar destul de rezistent.

Dotări
Acestea poti fi doar gusturi si nu prea pot fi discutate. Dotările pot consta în sisteme de frânare, lumini, măsurare viteză, indicator energie acumulator etc. Depinde de fiecare utilizator sau viitor utilizator ce urmărește.

Cam asta a fost pentru astăzi discuția noastră vizând cea mai bună trotinetă electrică.

În caz că afară plouă, sau din alte motive nu poți sau nu ai nevoie să ieși cu trotineta ta electrică, poate vrei să-ți urmărești emisiunea, meciul sau show-ul tău preferat la un televizor cu rezoluție 4K. Noi le-am ales pe cele mai bune. De asemenea, dacă ești gamer, poți vedea care sunt cele mai tari plăci video ieftine.

Numai bine!