Sari la conținut

Cel mai bun Stabilizator Telefon

Un cel mai bun stabilizator pentru telefon sau pentru camera video iți va menține o imagine stabilă, fină și dinamică. Stabilizatoarele tip gimbal sunt perfecte pentru filmări unde mișcarea este necesară dar tremuratul imaginii este inevitabil. De acum avem disponibile aceste stabilizatoare de tip gimbal care mențin poziția camerei fixă indiferent de mișcările nedorite.

Un stabilizator pentru telefon sau cameră video este un accesoriu mecanic revoluționar care funcționează pe principiul giroscopului. După cum îi spune și numele, acesta are rolul de a stabiliza imaginea prin corecția mișcărilor nedorite în timpil filmării.

Fie că filmezi cu un telefon, un GoPro sau o cameră mirrorless sau DSLR, un mare avantaj este că același stabilizator va funcționa la fel. Datorită accesoriilor și atașamentelor pentru stabilizatoare, nu avem nevoie de un stabilizator separat pentru fiecare tip de dispozitiv.

Ce este un stabilizator pentru telefon

Stabilizatorul tip gimbal pentru cameră este, după cum spune și numele, un stabilizator mecanic. Acesta folosește 3 axe de roatație pentru a menține poziția camerei stabilă. Cu ajutorul celor 3 motoare interne, aceste stabilizatoare compensează mișcările neintenționate. Mai nou acestea folosesc algoritmi care detectează tipurile de mișcări.

cel mai bun stabilizator telefon

Cel mai bun stabilizator pentru telefon

Există și stabilizatoare gimbal pentru telefon care au ajuns populare în rândul daily-vloggerilor. Par niște chestii prea simple pentru rezultatele pe care le oferă. Ne putem da seama de ce acestea sunt atât de importante pentru a crea video-uri de calitate doar privind demonstrația de mai sus.

  Cel mai bun stabilizator telefon #1

  Stabilizator telefon DJI Osmo Mobile 5

  stabilizator telefon dji osmo

  Rating: 4.9 stele din 114 recenzii

  DJI Osmo Mobile 5 este un sistem de stabilizare pentru smartphone-uri, conceput pentru a ajuta utilizatorii să realizeze filmări video fluide și stabile. Unele dintre caracteristicile sale cheie includ:

  Vezi caracteristici
  • Un gimbal pe trei axe care utilizează motoare și senzori pentru a menține camera stabilă și la nivel, chiar și atunci când utilizatorul se mișcă sau când telefonul este supus la vibrații sau alte mișcări.
  • O gamă de comenzi și moduri pentru a captura diferite tipuri de filmări, inclusiv panorama, timelapse și slow motion.
  • Tehnologia ActiveTrack, care permite gimbalului să urmărească un subiect în timp ce se mișcă, menținându-l în centrul cadrului. Un design compact și portabil, ușor de luat în deplasare.

  În general, DJI Osmo Mobile 5 este, în general, bine apreciat de utilizatori, mulți lăudându-i performanța lină și stabilă, comenzile și modurile versatile și designul ușor de utilizat. Unii recenzenți au remarcat faptul că gimbalul poate să nu funcționeze la fel de bine cu telefoane mai grele sau atunci când este utilizat în condiții extreme și că durata de viață a bateriei ar putea fi mai lungă.


  Cel mai bun stabilizator telefon #2

  Stabilizator imagine Gimbal S5B pentru telefon

  cel mai bun stabilizator telefon

  Rating: 4.6 stele din 82 de recenzii

  Gimbal S5B este un tip de stabilizator de cameră care poate fi utilizat cu un smartphone sau cu o cameră GoPro. Un gimbal este un dispozitiv care utilizează motoare și senzori pentru a menține o cameră stabilă și la nivel, chiar și atunci când utilizatorul se mișcă sau când camera este supusă la vibrații sau alte mișcări. Acest lucru poate fi deosebit de util pentru a filma sau a face fotografii în medii dificile, cum ar fi atunci când mergeți sau alergați. Suportă telefoane până la 6 inch sau GoPro, 3 axe, 4000 mAh, face tracking, bluetooth, ajustabil.


  Cel mai bun stabilizator telefon #3

  Sistem de stabilizare model L7B pentru smartphone, Gopro cu Face Tracking

  stabilizator telefon

  Rating: 4.2 stele din 66 de recenzii

  Stabilizatoarele Gimbal sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și stiluri și pot fi concepute pentru a funcționa cu diferite tipuri de camere și dispozitive. Unele caracteristici de luat în considerare atunci când alegeți un gimbal pot include tipul și dimensiunea camerei cu care este compatibil, durata de viață a bateriei și opțiunile de încărcare, gama de mișcare și stabilitatea pe care o oferă și orice caracteristici sau controale suplimentare pe care le are. Din fericire, modelul acesta suportă iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, camere Gopro. De asemenea, are tehnologia Face Tracking.Merită să cumpăr un stabilizator?

Cu siguranță, pentru că face o mare diferență. Acestea sunt utile pentru fotografii sau filmări ale evenimentelor importante și nu numai. De asemenea, un stabilizator îți poate ridica statutul de la incepător la avansat sau chiar la profesionist, depinde de munca depusă. Stabilizatoarele sunt utile și vloggerilor sau oricui dorește să filmeze, fie cu un aparat DSLR sau mirrorless profesional sau cu un smartphone.

Avantajele utilizării unui stabilizator gimbal

Există mai multe avantaje ale utilizării unui stabilizator gimbal care sunt prezentate mai jos:

Oricine are un iPhone, Smartphone Android, GoPro sau o cameră de filmat poate face acum imagini uimitoare, fără nici o problemă.

 • Sunt foarte fiabile și flexibile, în special pentru camerele care sunt folosite pentru filmarea scenelor din mișcare. Puteți utiliza acest sistem în diferite ipostaze, cum ar fi pe cal, pe bicicletă, pe trotineta electrică, atașat de mașină sau cu rolele.
 • Nu aveți nevoie de multă experiență și practică pentru a gestiona un stabilizator gimbal
 • Le puteți obține la diferite prețuri, cum ar fi costisitoare, accesibile sau ieftine, la care le puteți achiziționa în funcție de gustul și bugetul dvs.
 • Ușor de utilizat și ușor de controlat

Cum alegi cel mai bun stabilizator pentru telefon

Titlul de cel mai bun stabilizator este dat doar de fiecare utilizator în parte, acesta luând decizia finală după criteriile de mai jos:

 • Designul – Acest criteriu este legat de gusturi și nu poate fi discutat
 • Funcțiile – Unele stabiliztoare prezintă mai multe funcții decât altele, în special cele pentru camerele mirrorless sau DSLR, care au setări pentru aproape orice funcție a aparatului.
 • Autonomia – În general acestea au o autonomie a bateriei suficientă, 9-12 ore.
 • Compatibilitatea – Unii utilizatori folosesc poate toate tipurile de dispozitive, de la smartphone la DSLR. Un stabilizator bun poate fi acela compatibil și cu o cameră de filmat, dar și cu un GoPro sau smartphone.
 • Prețul stabilizatorului – dacă stabilizatorul corespunde cerințelor tale iar prețul ți se potrivește, atunci acesta este cel mai bun stabilizator pentru tine.

Cel mai bun stabilizator profesional pentru camere video

Fie că este vorba de un DSLR sau o cameră mirrorless, stabilizatoarele profesionale prezentate sunt compatibile cu aproape toate modelele de camere produse de majoritatea brandurilor.

Chiar dacă stabilizatoarele sunt universale în majoritatea cazurilor, poate te întrebi de ce am inclus și aceste modele recomandându-le doar pentru camere. Răspunsul nostru este: datorită calității, acestea sunt ceva mai rigide. Suportă o greutate mai mare decât un stabilizator mai ieftin și după cum vedem, ele sunt fabricate de către nume de încredere. Fiecare dintre acestea este compatibil și se poate folosi și ca stabilizator pentru telefon.

  Cel mai bun stabilizator pentru camera #1

  Stabilizator Gimbal Xiaomi pentru Action Camera Xiaomi MI 4K

  cel mai bun stabilizator action camera

  Cel mai bun stabilizator pentru camera #2

  Stabilizator Zhiyun Gimbal Crane M2

  stabilizator pentru camera


Întrebări frecvente despre stabilizator telefon

Ce stabilizator este cel mai bun pentru telefon?

După recenziile date, DJI face cele maibune stabilizatoare gimbal pentru telefoane, camere video sau DSLR. Nici Xiaomi sau alte modele fără un naumit brand nu pot fi excluse. DJI e de departe cel mai bun.

Cel mai bun gimbal?

Cel mai bun gimbal este produs de DJI. Este luat în calcul de la, greutatea suportată, la feedback-ul miscarilor, autonomia, construcția și multe alte detalii. A primit un punctaj de 9.8 și a fost declarat cel mai bun producător de stabilizatoare gimbal.