Acasă » Cel mai bun Stabilizator | Telefon, GoPro sau DSLR

Cel mai bun Stabilizator | Telefon, GoPro sau DSLR

Un cel mai bun stabilizator pentru telefon sau pentru camera video iți va menține o imagine stabilă, fină și dinamică. Stabilizatoarele tip gimbal sunt perfecte pentru filmări unde mișcarea este necesară dar tremuratul imaginii este inevitabil prezent. De acum avem disponibile aceste stabilizatoare de tip gimbal care mențin poziția camerei fixă indiferent de mișcările nedorite.

Un stabilizator pentru camera video este un accesoriu mecanic revoluționar care funcționează pe principiul giroscopului.

Fie că filmezi cu un telefon, un GoPro sau o cameră mirrorless sau DSLR, un mare avantaj este că același stabilizator va funcționa la fel. Datorită accesoriilor și atașamentelor pentru stabilizatoare, nu avem nevoie de un stabilizator separat pentru fiecare tip de dispozitiv.

Ce este un stabilizator pentru telefon

Stabilizatorul tip gimbal pentru cameră este, după cum spune și numele, un stabilizator mecanic. Acesta folosește 3 axe de roatație pentru a menține poziția camerei stabilă. Cu ajutorul celor 3 motoare interne, aceste stabilizatoare compensează mișcările neintenționate. Mai nou acestea folosesc algoritmi care detectează tipurile de mișcări.


Cel mai bun stabilizator pentru telefon

Există și stabilizatoare gimbal pentru telefon care au ajuns populare în rândul daily-vloggerilor. Par niște chestii prea simple pentru rezultatele pe care le oferă. Ne putem da seama de ce acestea sunt atât de importante pentru a crea video-uri de calitate doar privind demonstrația de mai sus.


Merită să cumpăr un stabilizator?

Cu siguranță, pentru că face o mare diferență. Acestea sunt utile pentru fotografii sau filmări ale evenimentelor importante și nu numai. De asemenea, un stabilizator îți poate ridica statutul de la incepător la avansat sau chiar la profesionist, depinde de munca depusă. Stabilizatoarele sunt utile și vloggerilor sau oricui dorește să filmeze, fie cu un aparat DSLR sau mirrorless profesional sau cu un smartphone.

Avantajele utilizării unui stabilizator gimbal

Există mai multe avantaje ale utilizării unui stabilizator gimbal care sunt prezentate mai jos:

Oricine are un iPhone, Smartphone Android, GoPro sau o cameră de filmat poate face acum imagini uimitoare, fără nici o problemă.

  • Sunt foarte fiabile și flexibile, în special pentru camerele care sunt folosite pentru filmarea scenelor din mișcare. Puteți utiliza acest sistem în diferite ipostaze, cum ar fi pe cal, pe bicicletă, pe trotineta electrică, atașat de mașină sau cu rolele.
  • Nu aveți nevoie de multă experiență și practică pentru a gestiona un stabilizator gimbal
  • Le puteți obține la diferite prețuri, cum ar fi costisitoare, accesibile sau ieftine, la care le puteți achiziționa în funcție de gustul și bugetul dvs.
  • Ușor de utilizat și ușor de controlat

Cum alegi cel mai bun stabilizator pentru telefon

Titlul de cel mai bun stabilizator este dat doar de fiecare utilizator în parte, acesta luând decizia finală după criteriile de mai jos:

  • Designul – Acest criteriu este legat de gusturi și nu poate fi discutat
  • Funcțiile – Unele stabiliztoare prezintă mai multe funcții decât altele, în special cele pentru camerele mirrorless sau DSLR, care au setări pentru aproape orice funcție a aparatului.
  • Autonomia – În general acestea au o autonomie a bateriei suficientă, 9-12 ore.
  • Compatibilitatea – Unii utilizatori folosesc poate toate tipurile de dispozitive, de la smartphone la DSLR. Un stabilizator bun poate fi acela compatibil și cu o cameră de filmat, dar și cu un GoPro sau smartphone.
  • Prețul stabilizatorului – dacă stabilizatorul corespunde cerințelor tale iar prețul ți se potrivește, atunci acesta este cel mai bun stabilizator pentru tine.

Cel mai bun stabilizator profesional pentru camere video

Fie că este vorba de un DSLR sau o cameră mirrorless, stabilizatoarele profesionale prezentate sunt compatibile cu aproape toate modelele de camere produse de majoritatea brandurilor.

Întrebări frecvente despre stabilizator telefon

Ce stabilizator este cel mai bun pentru telefon?

După recenziile date, DJI face cele maibune stabilizatoare gimbal pentru telefoane, camere video sau DSLR. Nici Xiaomi sau alte modele fără un naumit brand nu pot fi excluse. DJI e de departe cel mai bun.

Cel mai bun gimbal?

Cel mai bun gimbal este produs de DJI. Este luat în calcul de la, greutatea suportată, la feedback-ul miscarilor, autonomia, construcția și multe alte detalii. A primit un punctaj de 9.8 și a fost declarat cel mai bun producător de stabilizatoare gimbal.