Acasă » Top căști wireless

Cele mai bune căști wireless | Top 10 modele ieftine

Ghid de cumpărare – cele mai bune căști wireless in ear. Bine ai venit pe site-ul nostru unde îți vom prezenta cele mai bune căști fără fir pe care să le cumperi în 2021.

Căștile wireless pot fi văzute peste tot în 2021, pe stradă, un articol nelipsit la sala de fitness sau chiar și la locul de muncă. Pun pariu că te-ai întrebat dacă se merită să cumperi o pereche de căști fără fir. Ca să-ți răspund scurt: da, se merită, chiar dacă ești ok cu cele cu fir pe care deja le ai. Nici eu nu am înțeles diferența din prima și mă mai și gândeam la faptul că una sau amândouă căștile pot fi pierdute ușor.

Într-o zi am avut ocazia să cumpăr o pereche de căști wireless la un preț mic și nu am ezitat. Diferența? Gata cu cablul ăla enervant care se tot agață și gata cu disconfortul. Până acum nu am pierdut nicio cască din cele 3 seturi pe care le am. Da, am 3 seturi, unul pentru acasă, unul îl țin în vestiarul de la muncă și unul stă prin mașină. Am 3 seturi pentru că nu am cumpărat niște branduri scumpe, dar totuși, sunt foarte mulțumit de ele.

Cum alegi cele mai bune căști fără fir

Cele mai bune căști wireless se caracterizează prin:

  • Brand și preț (nu neaparat un brand, dar recenziile de pe un blog te pot ajuta să alegi ceva bun)
  • Design
  • Funcții și gesturi
  • Calitatea audio
  • Durata bateriei – atât a căștilor cât și a carcasei de încărcare

Cele mai bune căști wireless – cum le-am ales exact

Vorbind despre aspectele de mai sus, voi spune ceea ce îmi oferă mie o pereche de căști wireless bune. Imediat după ce voi explica cum am ales eu o pereche de căști wireless bune, poți vedea și lista cu cele mai bune căști wireless ieftine.

Brand

Nu sunt un fan branduri și nici nu am voie cu vreun brand anume la locul de muncă, așa că am ales niște modele mai puțin cunoscute, dar destul de răspândite. Acest fapt m-a făcut să evit cheltuiala a o grămadă de bani pe niște căști scumpe. Deși, ieftine fiind, cele pe care le am acum îmi oferă tot ce am nevoie, aici vorbind doar despre așteptările mele.

Design

cele mai bune căști wireless in ear cu design compact fără fir

Designul l-am ales în funcție de activitățile mele. Petrecând mult timp într-un mediu care necesită multă mișcare, am ales căști fără acea bandă care conectează căștile între ele. Avantajul acestora este că pot folosi doar una dintre căști, deoarece la locul de muncă este nevoie de atenție.

Al doilea motiv, le folosesc în timp ce dorm. Da, dau drumul la ceva sunet de ploaie cu tunete și mă pun la somn. E destul de relaxant și mă scapă de stres. Acest fapt m-a determinat să cumpăr o pereche de căști wireless cu design compact, care se complac cu forma pâlniei urechii și pot dormi pe-o parte fără vreun disconfort. Când zic „cele mai bune căști wireless” nu mă refer doar la faptul că sunt bune dpdv. tehnic, ci și fizic. Iau în considerare și structura materialului din care sunt făcute. De exemplu, minusul celor din poză este că, fiind lucioase, la un moment dat alunecă din ureche, dar asta depinde de dopul folosit. Unele modele vin cu câteva seturi de dopuri (cauciucuri) diferite.

Poți vedea în poză ce vreau să zic prin design compact.

Funcții

Funcțiile și gesturile care m-au atras sunt datorită controlului prin atingere sau cu buton. Pot schimba melodia atingând casca de 2 ori, sau ajusta volumul ținând apăsat lung pe cască. De asemenea pot pune pauză și relua cu o singură atingere sau apăsare pe cască. Acest aspect mă scutește de scos telefonul din buzunar de zeci sau sute de ori pe zi. Apropo, carcasa de încărcare poate fi de foarte mare ajutor folosind-o pe post de baterie externă de urgență pentru telefon.

Calitatea

Calitatea audio am nimerit-o foarte bună. Nu eram prea interesat de o pereche de căști wireless în acel timp, așa că am luat ce am văzut prima oară. Din fericire, calitatea e super, și nu m-au costat mult. Ulterior am devenit mai interesat de acest tip de căști fără fir și am analizat și mai multe modele. Cunoscând acum diferențele dintre calități, pot recomanda la rândul meu o gamă cu cele mai bune căști wireless in ear. Calitatea basului este mai bună la cele cu luminița roșie din poza de mai sus, dar asta poate depinde de dopurile folosite.

Durata bateriei

Durata bateriei este în general suficientă la cam toate modelele de căști wireless. O încărcare a unei căști poate ține 4-6 ore, ceea ce este suficient, apoi poate fi pusă în carcasă pentru reîncărcare. Am observat la chinezăriile mele că mă țin în jurul a 7-8 ore, ascultând non-stop muzică la muncă. Da, de multe ori ele țin mai mult decât garantează vânzătorul, fapt ce te face să le dai o notă bună, o chestie de marketing. Cu carcasa full poți încărca setul de căști de aproximativ 3-5 ori, sau dacă folosești mereu o singură cască, de vreo 8-9 ori până la următoarea reîncărcare.

Care sunt cele mai bune căști wireless in ear

Până acum v-am spus cum am ales eu o pereche de căști wireless ieftine care se dovedesc a fi cele mai bune pentru mine. Singurul pas care ar fi destul de important este să știm care sunt modelele cele mai bune de căști wireless in ear. După majoritatea cazurilor, facem o achiziție avantajoasă în urma recenziilor și recomandărilor pe care le găsim pe google. Acum depinde de tine dacă alegi să mă crezi că următoarele modele sunt printre cele mai bune și ieftine căști wireless. Poate 300 de lei nu înseamnă ieftin în privința unor căști, dar vorbim strict de raportul calitate-preț și confort. Apropo, pot fi folosite și pe post de căști de gaming pe mobil, în cazul meu, în PUBG sunetul mă ajută mult.

Top 3 cele mai bune căști wireless ieftine

Din gama de căști wireless ieftine aș merge pe cele de la Xiaomi, Motorola și Trust.

Atenție! Prețurile afișate pot fi neactualizate, iar prețul actual de pe site-ul magazinului poate fi redus.

Căști Wireless Motorola VerveBuds 100

Răspânditul brand Motorola, maestrul implicat în telecomunicații și tehnologii electronice a reușit să creeze și o pereche de căști wireless aproape perfecte. Zic aproape perfecte pentru că nu toți oamenii au aceleași principii, aspecte și așteptări. Acest model a primit calificativul 9.8/10 datorită raportului calitate-preț în privința tuturor aspectelor.

Specificații Motorola VerveBuds 100
Design: In-Ear
Tehnologie: Wireless
Durata de functionare: 9ore
Raza de actiune: 10m
Conexiune: Bluetooth 5.0
Microfon: Da
Greutate 90 g
Anulare pasiva a zgomotului
Baterie: 45mAh
Garantie: 2 ani
PROCONTRA
Control prin atingereNu am găsit niciun aspect negativ în raport cu prețul acestora
Rezistente la apă
Timp de redare peste 9 ore
Sunet de calitate
Design compact
Versiune Bluetooth nouă 5.0
Durată lungă de viață a bateriei
Încărcare rapidă

Căști Wireless Trust Duet XP

Mai ții minte mouse-ul, căștile sau boxele alea de la Trust de când ai avut primul PC? Trust este și el un brand destul de renumit pentru perifericele electronice pe care le-a fabricat și pe care încă le fabrică. Acest model de căști wireless in ear a primit calificativul 9.5/10 pierzând în fața lui Motorola doar din cauza prețului mai mare. Acestea pot fi cele mai bune căști wireless pentru tine, dar pentru un preț bun, poți cumpăra modelul de mai sus de la Motorola.

Specificații Trust Duet XP
Design: In-Ear
Tehnologie: Wireless
Durata de functionare: aprox. 4 ore (in uz)
Pana la 80 ore (in stand-by)
Raza de actiune: 10m
Frecventa de raspuns: 20-20000Hz
Diametru difuzoare: 6mm
Impedanta: 16ohm
Conexiune: Bluetooth 5.0
Microfon: Da
Frecventa de raspuns microfon: 100-4000Hz
Greutate 109 g
Waterproof IPX5
Buton Voice Assistant
Baterie carcasa: 2200mAh
Microfon cu Noise Reduction
Carcasa cu 12 incarcari complete
Garantie: 2 ani
PROCONTRA
Calitate premiumPrețul este mai mare în comparație cu Motorola
Tehnologie Bluetooth 5.0
Design compact
Rezistente la apă
Sunet de calitate
Se adaptează bine la forma urechii
Carcasa poate servi ca baterie externă de urgență
Microfon cu reducere zgomot
Căști ușoare

Căști Wireless Xiaomi Earphones 2 Basic

Renumitul Xiaomi, producător de dispozitive electronice, cunoscut pentru tehnologiile wireless folosite este într-o continuă creștere. Căștile Xiaomi earphones 2 Basic au fost notate cu calificativul 9/10, pierzând din puntaj doar datorită designului și rezistenței la apă.

Specificații Xiaomi Earphones 2 Basic
Design: In-Ear
Tehnologie: Wireless
Durata de functionare declarata: 4-5h
Raza de actiune: 10m
Frecventa de raspuns: 20Hz-20kHz
Impedanta: 32Ohm
Conexiune: Bluetooth
Microfon: Da
Garantie: 24 luni
PROCONTRA
Control prin atingereNu sunt rezistente la apă
Garanție 2 ani
Sunet bun
Microfon dublu cu noise-cancelling
Preț accesibil

Top 5 cele mai bune căști wireless premium – branduri cunoscute

Despre această gamă nici nu este nevoie să ne gândim prea mult la alegeri. De departe acestea sunt cele mai bune modele de căști wireless, dar prețul este cam mare pentru un asemenea accesoriu, părerea mea. Dacă totuși dorești să cumperi o pereche de căști premium, cei de la Panasonic, JBL și Jabra au cele mai bune modele de căști fără fir.

Disclaimer: În acest articol sunt folosite link-uri de afiliere care pot genera comisioane în urma unei achiziții. Prin acest fapt tu ne ajuți și ne dai motive șă muncim și mai mult la acest blog dedicat tuturor utilizatorilor noștri. Toată echipa Cutiacurecenzii.ro îți mulțumește pentru asta și speră că ți-a fost de ajutor!