Sari la conținut

8 Dispozitive Smart pentru o Casă Inteligentă

chestii electrice inteligente smart-home

Iată câteva dispozitive electrice pentru o casă inteligentă pe care le-ați putea lua în considerare.

Smart Home Hub

Un hub pentru case inteligente este un dispozitiv central care vă permite să conectați și să controlați toate dispozitivele inteligente de acasă dintr-un singur loc. Acesta acționează ca un “creier” pentru casa dvs. inteligentă, permițându-vă să automatizați și să personalizați diverse aspecte ale casei dvs., cum ar fi iluminatul, temperatura, securitatea și sistemele de divertisment.

smart home hub pentru dispozitive smart

Hub-urile pentru case inteligente utilizează de obicei tehnologii wireless, cum ar fi Wi-Fi, Bluetooth, Zigbee sau Z-Wave, pentru a comunica cu dispozitivele pentru case inteligente. De asemenea, acestea pot utiliza algoritmi de inteligență artificială (AI) și de învățare automată pentru a vă învăța preferințele și pentru a automatiza diverse aspecte ale casei dvs.


Termostat inteligent

Un termostat inteligent vă permite să controlați temperatura locuinței dvs. de oriunde și poate fi programat, de asemenea, să ajusteze automat temperatura în funcție de programul dvs. sau de consumul de energie.

termostat inteligent

Acesta se poate conecta la hub-ul smart pentru a-l putea controla prin comandă vocală, de pe telefon sau tabletă.


Becuri inteligente

becuri inteligente smart home

Becurile inteligente pot fi controlate de la distanță și pot fi, de asemenea, programate să se aprindă și să se stingă la anumite ore, sau atunci când intrați sau ieșiți dintr-o cameră.


Prize inteligente

prize inteligente smart home

Prizele inteligente vă permit să controlați orice dispozitiv care este conectat la ele, cum ar fi lămpile, ventilatoarele sau aparatele de cafea, de pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastră.


Încărcător pentru vehicule electrice

incarcator masina electrica

Un încărcător pentru vehicule electrice vă permite să vă încărcați mașina electrică acasă și poate fi programat să vă încarce mașina în orele de vârf, când energia electrică este mai ieftină.


Aspirator robot

aspirator robot inteligent

Un aspirator robot este o modalitate convenabilă de a vă păstra casa curată, deoarece poate fi programat să vă curețe casa după un program sau poate fi controlat de pe smartphone.


Biciclete sau trotinete electrice

bicicleta sau trotineta electrica

Bicicletele electrice sau trotinetele electrice pot fi o modalitate distractivă și ecologică de a vă deplasa prin cartier și pot fi încărcate acasă pentru o utilizare convenabilă.Aparate de gătit electrice

recenzii multicookere

Ustensilele de gătit electrice, cum ar fi tigăile electrice, aragazurile lente și oale sub presiune sau multicookerele, pot facilita pregătirea meselor și pot fi mai eficiente din punct de vedere energetic decât gătitul tradițional pe aragaz.


În concluzie, aceste articole electrice vă pot face casa mai comodă, mai eficientă din punct de vedere energetic și mai distractivă. Având aceste articole în casă, vă puteți bucura de beneficiile unei case mai inteligente și mai conectate.