Sari la conținut

Hub Smart: Cum să faceți casa una inteligentă

Un hub smart pentru casă inteligentă este un dispozitiv central care vă permite să controlați și să monitorizați dispozitivele inteligente ale casei dvs. dintr-o singură locație convenabilă, cum ar fi smartphone-ul sau tableta. Cu un hub pentru casă inteligentă, puteți controla cu ușurință luminile, termostatul, încuietorile și alte dispozitive inteligente de oriunde și puteți automatiza rutinele pentru a vă face casa mai comodă și mai eficientă din punct de vedere energetic.

Top 3 Hub-uri Smart pentru o gamă largă de dispozitive

Toate dispozitivele enumerate mai jos, altele decât Google Nest sau Alexa, sunt hub-uri inteligente sau gateway-uri care permit utilizatorilor să controleze și să gestioneze mai multe dispozitive inteligente dintr-un singur loc. Fiecare dintre aceste dispozitive utilizează tehnologia Zigbee, care este un standard wireless utilizat în rețelele de dispozitive inteligente pentru a permite comunicarea între dispozitive.

  • Zigbee Gateway, Woox R7070
  • Xiaomi Mi Smart Home Hub
  • Gateway Hub Techstar WG

Mai jos sunt descrieri mai detaliate ale fiecărui dispozitiv:

Zigbee Gateway, Woox R7070

cel mai bun hub smart

Hub-ul inteligent Zigbee Gateway, Woox R7070 este un dispozitiv care permite conectarea și controlul dispozitivelor inteligente compatibile cu Zigbee. Acesta poate fi utilizat cu o varietate de dispozitive inteligente, cum ar fi prize inteligente, senzori de mișcare, termostate inteligente și multe altele. Hub-ul poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile și poate fi integrat cu asistenții vocali, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Assistant.


Xiaomi Mi Smart Home Hub

hub smart xiaomi

Hub-ul Xiaomi Mi Smart Home Hub este, de asemenea, un dispozitiv Zigbee care poate fi utilizat pentru a controla dispozitive inteligente. Acesta este compatibil cu o gamă largă de dispozitive inteligente, inclusiv prize, senzori de mișcare, camere de securitate și multe altele. Acesta poate fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile și poate fi integrat cu asistenții vocali, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Assistant.


Gateway Hub Techstar WG

hub smart casa inteligenta

Gateway Hub Techstar WG este un dispozitiv Zigbee 3.0 wireless care poate fi utilizat pentru a controla dispozitive inteligente, inclusiv dispozitive WiFi inteligente. Acesta este compatibil cu aplicația Tuya și poate fi controlat prin intermediul acesteia, inclusiv prin control vocal cu asistenți vocali precum Amazon Alexa și Google Assistant. Acesta poate fi utilizat pentru a controla o gamă largă de dispozitive, inclusiv prize, termostate, senzori și multe altele.


De ce ar trebui să aveți un hub pentru casă inteligentă?

Există mai multe motive pentru care ați putea lua în considerare posibilitatea de a avea un hub pentru casă inteligentă în locuința dvs:

  • Comoditate: Cu un hub pentru casă inteligentă, puteți controla dispozitivele inteligente ale casei dvs. de oriunde, în orice moment, ceea ce face casa dvs. mai convenabilă și mai accesibilă.
  • Eficiență energetică: Prin automatizarea rutinelor și programărilor din casa dvs., un hub pentru casă inteligentă vă poate ajuta să economisiți energie și să reduceți factura de energie.
  • Securitate sporită a locuinței: Multe hub-uri pentru case inteligente pot fi integrate cu încuietori inteligente și camere de securitate, permițându-vă să vă monitorizați casa și să o păstrați în siguranță de oriunde.

Impactul unui hub smart pentru casă inteligentă asupra vieții de zi cu zi

Faptul de a avea un hub pentru casă inteligentă poate avea un impact semnificativ asupra vieții dvs. de zi cu zi, făcându-vă casa mai comodă, mai eficientă din punct de vedere energetic și mai sigură. Cu un hub pentru casă inteligentă, puteți:

Controlați cu ușurință luminile, termostatul, încuietorile și alte dispozitive inteligente din casa dvs. dintr-o singură locație convenabilă, cum ar fi smartphone-ul sau tableta.

Automatizați rutine pentru a vă face casa mai comodă și mai eficientă din punct de vedere energetic, cum ar fi stingerea luminilor atunci când părăsiți o cameră sau setarea termostatului pentru a se regla în funcție de programul dvs.

Monitorizați-vă casa de oriunde și păstrați-o în siguranță cu încuietori inteligente și camere de securitate.

În concluzie, un hub pentru casă inteligentă este o necesitate pentru orice casă modernă și conectată. Având un hub pentru casă inteligentă în locuința dvs., vă puteți bucura de beneficiile unei case mai inteligente, mai convenabile și mai sigure.