Ce este o oglindă retrovizoare cu cameră

Oglinda retrovizoare cu cameră e un dispozitiv care înlocuiește oglinda retrovizoare clasică a mașinii fiind evident mai folositoare datorită funcțiilor acesteia. Acestea sunt reprezentate de un ecran în formă de oglindă retrovizoare care se montează în locul, bineînțeles, predestinat acestora.

3modele evaluate
6modele luate in considerare
5modele testate
18ore de research

Merită să cumpăr o cameră de bord tip oglindă?

Da. Ele oferă imagini în timp real din spatele mașinii cu un unghi de până la 180 de grade. Ele mai funcționeaza și pe post de cameră de bord înregistrând pe tot parcursul condusului și chiar supraveghează mașina în parcare. Mai mult, acestea merită cumpărate pentru că, față de oglinzile clasice, oglinda retrovizoare cu cameră poate avea „vedere pe timp de noapte”. Vrei mai mult? Uite aici: O mare diferență o face faptul ca acestea nu reflectă lumina farurilor celui din spate. Astfel nu vom avea probleme cu orbirea din cauza reflexiei în timpul condusului. Datorită poziției camerei din spate, care în general se montează deasupra numărului de înmatriculare, vom avea o vizibilitate mai bună pentru parcarea cu spatele. Unele dintre acestea vin și cu funcția de asistență la parcare pe ecran sau chiar cu senzori de parcare. Le putem considera un mare upgrade al mașinii.

Top 3 – Cea mai buna oglinda retrovizoare cu camera

  Cea mai buna oglinda retrovizoare cu camera #1

  Xiaomi 70Mai Rearview Dash Cam Wide Midrive D07

  cea mai buna oglinda retrovizoare cu camera

  9.35inch, Filmare FHD, Slot card, 470mAh + Camera auto Xiaomi 70Mai Midrive RC05 cu night vision pentru marsarier, 1080px, 135°, f/2.2, Waterproof IP67

  70 Mai Xiaomi Smart Rearview Mirror 70 Mai Xiaomi Smart Rearview Mirror este un gadget multifuncțional complet nou, care face ca șofatul să fie mai ușor și mai sigur. Senzorii încorporați și o cameră de bord îi permit să monitorizeze drumul, să prezică posibilitatea unui accident și să vă notifice cu privire la obstacolele din timpul parcării. De asemenea, dispozitivul dispune de un modul GPS pentru a vă ajuta să vă orientați în timpul deplasării.Campania de crowdfunding pentru 70 Mai Smart Rearview Mirror (oglindă retrovizoare inteligentă) a avut un mare succes. Dezvoltatorii au venit cu un produs care a respectat toate sugestiile și dorințele utilizatorilor. În cele din urmă, puteți găsi toate funcțiile necesare într-un singur dispozitiv.

 • Vezi prețul

  Cea mai buna oglinda retrovizoare cu camera #2

  Sistem 2 camere Zola Z669, 10inci + camera marsarier

  camera auto tip oglinda

  Ecran tactil de 10 inchi Streaming Media. Unghiul de vizualizare larg de 170 va ajuta sa surprindeti in mod clar mai multe detalii pentru a reduce zona de filmare a filmului video. Navigati cu usurinta glisand degetele cu ecranul tactil si functioneaza ca o oglinda retrovizoare normala dupa ce ecranul de protectie este activat.

  Calitate video incredibila FHD. La pornirea vehiculului, ecranul afiseaza simultan vizualizarea si inregistrarea camerei frontale si spate in acelasi timp. Combinat cu camera frontala 1080P si camera de rezerva impermeabila 720P. Senzor G incorporat si monitor de parcare. Cu monitorul de parcare, se va porni automat si va incepe inregistrarea atunci cand cineva sau ceva va lovește masina in parcare. Foarte usor de instalat Pur si simplu trageti curelele de siliciu incluse si se potriveste confortabil peste oglinda retrovizoare existenta.

 • Vezi prețul

  Cea mai buna oglinda retrovizoare cu camera #3

  Camera auto dubla oglinda DVR Loosafe RoadTeam H19, 10inch

  camera auto dubla tip oglinda

  Ecran tactil de 10 inch touch, camera marsarier, Full HD 30fps, night vision, unghi de filmare 170 grade, senzor G, detectare miscare, lentile Sony

  Este un kit complet care monitorizează atât partea din față, cât și cea din spate a vehiculului, ambele camere având un unghi de vizualizare de 170 de grade. Există, de asemenea, un sistem de asistență la parcare: atunci când puneți mașina în marșarier, înregistrările mai vechi sunt șterse automat și totul este stocat pe un card de 32 GB.Instalarea camerei de mers înapoi poate fi puțin mai dificilă, deoarece trebuie conectată la luminile din spate și necesită găuri în caroserie.

 • Vezi prețul

În funcție de design, șoferii pot regla nivelul de luminozitate, unghiul camerei și chiar mări și micșora imaginea. Potrivit General Motors, o cameră retrovizoare poate fi benefică noaptea, oferind o vedere mai clară și mai bine iluminată decât oglinda retrovizoare standard.

O oglindă retrovizoare este cea mai potrivită pentru situații specifice, cum ar fi manevrarea în spații strâmte. Și verificarea în spatele mașinii înainte de mers înapoi sau conectarea unei remorci la cârlig. În acest fel, funcționează similar cu o cameră de bord, deși oferă adesea o vizualizare de înaltă definiție, cuplată cu un câmp de acoperire mai larg. De asemenea, rămâne activ după ce schimbați vitezele de la mersul cu spatele la mers înainte.

Este eficientă o oglindă retrovizoare cu cameră?

Desigur, cum am zis mai sus, eficiența camerei spate depinde de amplasarea camerei și de ceea ce poate arăta șoferului. Cele mai eficiente pun camera mai jos pe spatele vehiculului. Din experiența noastră, camerele montate mai sus, în special cele pe camionete ridicate, nu oferă prea multe în ceea ce privește utilizarea practică.

Vehiculele moderne sunt echipate cu camere care oferă vederi față-spate, de sus în jos și chiar laterale pentru parcare. Pickupurile oferă o gamă largă de camere legate de remorcare. Vehiculele off-road oferă vederi asupra a ceea ce se află sub vehicul atunci când abordează teren accidentat. Vehiculele performante vor înregistra o vizualizare înainte a sesiunilor de weekend pe parcursul zilei, completate cu suprapuneri de date și capacitatea pentru a descărca și a partaja pe social media. Ecranul pe post de oglindă este doar una dintre numeroasele inovații pe care aceste camere le facilitează.