Sari la conținut

Scaun de Gaming Bun | Recomandări

Secretul unui scaun de gaming bun este că acesta are suportul lombar mai ridicat și în același timp susține umerii, astfel nu te vei simți obosit. O altă diferență o face faptul că scaunele de gaming au suporturile reglabile. Poți regla suportul pentru spate, cap și maini până te vei simți mai pozitiv si mai confortabil în timpul jocului sau lucratului la calculator, pe chromebook sau laptop, în caz că ai un laptop de gaming.

Vom include in listă numai scaunele care oferă o calitate înaltă la un preț ieftin, adică nu foarte ridicat.

Merită să cumperi un scaun de gaming?

Răspuns scurt. Da!
Răspuns mai lung și cu explicație. Scaunele de gaming sunt concepute să susțină postura corpului intr-o poziție corectă și benefică sănătății și productivității.

Top 3 scaune de gaming

Ai observat vreodată că uneori te oprești în timpul jocului pentru a face niște întinderi? Durerea de spate nu este doar o durere care trebuie ignorată, e datorită poziției necorespunzătoare care poate duce la scolioză. Deci, folosirea unui scaun special pentru gaming care ajustează poziția corectă în special a coloanei vertebrale previne problemele fizice.

Scolioza nu este o glumă, dar, din păcate, mulți dintre noi ignorăm simptomele acesteia. Folosind aceste „instrumente” care îmbunătățesc postura în timpul jocurilor, nu vom mai avea astfel de probleme. Depinde de decizia fiecăruia dacă se folosește sau nu un astfel de scaun de jgaming pentru o postură corespunzătoare.

Chiar dacă joci doar jocuri pe telefon, un scaun de gaming ți-ar prinde bine în privința timpului pe care îl petreci în poziția “cu ochii în telefon”.

Cele mai bune scaune de gaming ieftine


Scaun de gaming Asus ROG Chariot Core SL300

cel mai bun scaun de gaming

Reglaj în înălțime, înclinare 145°, rotire 360°, manere 4D, mecanism de înclinzare de tip “Z”, spumă cu memorie, tetieră ajustabilă


Scaun de Gaming SIG 2686 din piele ecologica cu suport picioare

scaun gaming piele ecologica

Design modern, Spătar ergonomic, tapițat cu piele ecologică, Spumă cu densitate ridicată, Reglabil pe înalțime, Mecanism de recliner, Suport de brațe reglabil, Suport pentru picioare reglabil, Bază solida din PP, Rotativ 360 grade


Scaun gaming Yanis

scaun de gaming yanis

Piele ecologică, Plastic dur, Functii speciale Suport picioare, Recliner, Cotiere tapițate, Două perne ergonomice pentru suport lombar si cervical, Bază stea cu 5 picioare, Pernă lombară, Suport pentru picioare, Multicolor


Scaun pentru gaming vidaXL cu suport pentru picioare

vidaxl scaun pentru jocuri

Suport pentru picioare, spate înalt, perne căptușite ergonomic, spătar, cotiere, placă de șezut, înalțime reglabilă, cotiere cu unghi reglabil.


Scaun de Gaming Arka Line B61

arka line gaming scaun

Design ergonomic, Material textil, Recliner, Suport picioare, Pernă cervicală, Pernă lombară reglabilă, Spătar ergonomic cu înclinare până la 180 grade, functie de balans, brațe reglabile pe înalțime și funcția de răsucire în 3 puncte, suport de picioare.


Întrebări și răspunsuri

Ce este special la un scaun de gaming

Cum am scris și în articol, scaunele de gaming sunt proiectate să susțină postura corpului uman într-o formă corectă. Cu ajutorul suportului pentru spate, cap, umeri, mâini și picioare, un scaun pentru gaming îți ține coloana în poziția corectă și te face mai confortabil și nu vei începe să te simți obosit.

Care piele este mai buna la un scaun de gaming?

Într-adevăr, o diferență o poate face și materialul care se uzează mai devreme sau mai târziu. Pielea originală este mult mai rezistentă decât pielea sintetică, dar foarte, foarte scumpă. Piele sintetică este mai rezistentă decât unele materiale textile, plus că este multi mai ușor de curățat. Mulți ne îndreptăm către pielea sintetică.

Ce scaun de gaming sa aleg?

Evident că avem nevoie de un scaun de gaming cu suporturi pentru toate zonele importante ale corpului. Un scaun cu suporturi reglabile pentru gât, spate, mâini și picioare este el mai ideal. Unul învelit cu piele sintetică este și destul de ieftin, se și curăță ușor.