Sari la conținut

Top 5 Becuri inteligente Wi-Fi pentru o casă smart

top cele mai bune becuri inteligente

Să facem o mică introducere a acestor dispozitive, iar apoi trecem la Top Becuri Inteligente.

În ultimii ani, conceptul de smart home a devenit tot mai popular, iar una dintre cele mai importante componente ale acestei tehnologii sunt becurile inteligente. Aceste dispozitive sunt acum considerate și catalogate printre cele mai importante elemente ale unei case inteligente în top dispozitive pentru o casă smart, deoarece aduc numeroase beneficii din punct de vedere energetic, de confort și de siguranță. În acest articol, ne vom concentra asupra eficienței energetice și vom analiza modul în care becurile inteligente pot ajuta proprietarii să economisească energie și bani, fără a sacrifica confortul și calitatea iluminării.

Iluminatul este o parte esențială a fiecărei case și a evoluat mult de la zilele becurilor tradiționale cu incandescență. Astăzi, becurile inteligente oferă un nou nivel de confort și funcționalitate, ceea ce le face o alegere populară pentru proprietarii de locuințe care doresc să își modernizeze sistemul de iluminat.

Ce sunt becurile inteligente?

Becurile inteligente sunt lumini LED care pot fi controlate și programate cu ajutorul unui smartphone sau al unui alt dispozitiv inteligent. Acestea utilizează Wi-Fi sau Bluetooth pentru a se conecta la rețeaua casei dvs., permițându-vă să le controlați de oriunde, în orice moment.

top becuri inteligente
Cum folosești becurile inteligente cu un Hub smart sau fără

Majoritatea becurilor inteligente pot fi conectate la un hub smart home sau la un asistent vocal, cum ar fi Amazon Alexa sau Google Assistant. Aceste dispozitive funcționează ca o interfață între utilizator și becurile inteligente, permițându-le să comunice între ele și să fie controlate prin intermediul unei aplicații sau prin comenzi vocale.

Conectarea becurilor inteligente la un hub smart home poate oferi o serie de beneficii. De exemplu, prin intermediul hub-ului, poți programa becurile să se aprindă sau să se stingă automat la anumite ore din zi, să le controlezi de la distanță prin intermediul unei aplicații sau să le integrezi într-un sistem de automatizare a casei. De asemenea, un hub smart home poate permite integrarea cu alte dispozitive inteligente, cum ar fi termostatele sau sistemele de securitate, permițându-ți să controlezi și să automatizezi întreaga casă.

În concluzie, conectarea becurilor inteligente la un hub smart home poate aduce numeroase beneficii și poate face parte dintr-un sistem inteligent și integrat pentru controlul eficient al consumului de energie electrică în casă.

Avantajele becurilor inteligente

  • Control convenabil – Unul dintre cele mai mari beneficii ale becurilor inteligente este capacitatea de a le controla de oriunde, în orice moment. Indiferent dacă sunteți acasă sau departe de casă, puteți să vă aprindeți sau să vă stingeți cu ușurință luminile, să le reglați luminozitatea sau să le schimbați culoarea, toate acestea cu doar câteva atingeri de pe smartphone-ul dvs.
  • Eficiență energetică – Becurile inteligente sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât becurile tradiționale cu incandescență, economisind astfel bani la facturile de energie. Becurile cu LED utilizează cu până la 80% mai puțină energie decât becurile cu incandescență și durează mult mai mult, ceea ce le face o alegere mai rentabilă pe termen lung.
  • Programare și automatizare – O altă caracteristică excelentă a becurilor inteligente este capacitatea de a programa și automatiza iluminatul. Vă puteți seta luminile să se aprindă și să se stingă la anumite ore sau chiar să se aprindă automat atunci când intrați într-o cameră. Acest lucru nu numai că adaugă comoditate, dar poate oferi, de asemenea, un plus de securitate atunci când sunteți departe de casă.

Culori și scene personalizabile

Becurile inteligente oferă o gamă largă de culori și scene de iluminare din care puteți alege, permițându-vă să creați cu ușurință ambianța perfectă pentru orice ocazie. De la cald și confortabil la rece și energizant, puteți seta cu ușurință atmosfera cu doar câteva atingeri pe smartphone-ul dvs.

Cele mai bune becuri inteligente pentru iluminatul casei

Bec LED RGB inteligent Nous P3

Cele mai bune becuri inteligente #1

Bec LED RGB inteligent Nous P3

Rating: 5 din 5 stele (14 recenzii)

Becul LED RGB inteligent Nous P3 este un bec Wi-Fi de 9W, care poate fi controlat atât prin intermediul unei aplicații mobile, cât și prin comenzi vocale utilizând Google Assistant sau Amazon Alexa. Becul are o putere de lumină de 810 lm și poate emite atât lumină albă cât și colorată, permițând utilizatorilor să-și personalizeze iluminarea după preferințe. Becul este încadrat în clasa energetică F, ceea ce înseamnă că poate fi mai puțin eficient din punct de vedere energetic decât alte becuri disponibile pe piață. Cu toate acestea, datorită controlului inteligent și a opțiunilor de personalizare, acest bec poate fi o opțiune bună pentru cei care doresc să-și îmbunătățească experiența de iluminare în locuință.


Pachet 3 becuri inteligente LED RGBW LEDVANCE SMART WIFI

Cele mai bune becuri inteligente #2

Set 3 becuri inteligente
Rating: 4.9 din 5 stele (15 recenzii)

Pachetul de 3 becuri inteligente LED RGBW LEDVANCE SMART WIFI A100 este o soluție excelentă pentru cei care doresc să își personalizeze experiența de iluminare în locuințele lor. Fiecare bec are o putere de 14W (echivalentul unui bec de 100W) și poate emite până la 1521 lm de lumină albă sau colorată. Aceste becuri inteligente pot fi controlate prin intermediul unei aplicații mobile, dar și prin comenzi vocale utilizând Amazon Alexa sau Google Assistant.

În plus, aceste becuri inteligente sunt dimabile, permițând utilizatorilor să ajusteze intensitatea luminii în funcție de nevoile lor. Totuși, aceste becuri se încadrează în clasa energetică F, ceea ce poate fi mai puțin eficient din punct de vedere energetic decât alte opțiuni de pe piață. În ansamblu, pachetul de 3 becuri inteligente LED RGBW LEDVANCE SMART WIFI A100 poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească iluminarea locuințelor într-un mod inteligent.


Pachet 3 becuri inteligente LED RGBW LEDVANCE SMART WIFI

Cele mai bune becuri inteligente #3

Set 3 becuri inteligente
Rating: 4.9 din 5 stele (9 recenzii)

Pachetul de 3 becuri inteligente LED RGBW LEDVANCE SMART WIFI A100 este o soluție excelentă pentru cei care doresc să își personalizeze experiența de iluminare în locuințele lor. Fiecare bec are o putere de 14W (echivalentul unui bec de 100W) și poate emite până la 1521 lm de lumină albă sau colorată. Aceste becuri inteligente pot fi controlate prin intermediul unei aplicații mobile, dar și prin comenzi vocale utilizând Amazon Alexa sau Google Assistant.

În plus, aceste becuri inteligente sunt dimabile, permițând utilizatorilor să ajusteze intensitatea luminii în funcție de nevoile lor. Totuși, aceste becuri se încadrează în clasa energetică F, ceea ce poate fi mai puțin eficient din punct de vedere energetic decât alte opțiuni de pe piață. În ansamblu, pachetul de 3 becuri inteligente LED RGBW LEDVANCE SMART WIFI A100 poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească iluminarea locuințelor lor cu ajutorul tehnologiei inteligente.


Pachet 2 becuri LED RGB inteligente TP-Link Tapo L530E

Cele mai bune becuri inteligente #4

Set becuri inteligente TP-Link
Rating: 4.7 din 5 stele (32 de recenzii)

Pachetul de 2 becuri LED RGB inteligente TP-Link Tapo L530E este o soluție de iluminare inteligentă și personalizabilă. Fiecare bec are o putere de 8.7W și poate emite până la 806 lm de lumină colorată. Becurile pot fi controlate prin intermediul unei aplicații mobile sau prin comenzi vocale utilizând Amazon Alexa sau Google Assistant.

Este ușor de instalat și nu necesită hub-uri suplimentare pentru a fi utilizat. Becurile oferă o gamă largă de culori și efecte de iluminare pentru a crea un ambient plăcut, potrivit pentru momentul din zi sau starea de spirit. Este important de menționat că aceste becuri emite doar lumină colorată, nu și lumină albă.

Pachetul de 2 becuri LED RGB inteligente TP-Link Tapo L530E este o opțiune bună pentru cei care caută o modalitate simplă și accesibilă de a îmbunătăți iluminatul casei utilizând tehnologia inteligentă.


Bec LED inteligent WiZ Connected Whites

Cele mai bune becuri inteligente #5

Bec LED inteligent WiZ Connected Whites
Rating: 4.6 din 5 stele (6 recenzii)

Becul LED inteligent WiZ Connected Whites este ideal pentru cei care doresc să-și personalizeze iluminarea locuinței prin intermediul tehnologiei inteligente. Acesta are o putere de 13W, echivalentul unui bec de 100W, și poate emite până la 1521 lm. Becul oferă o gamă largă de temperaturi de culoare reglabile, de la 2700K la 6500K. Este compatibil cu asistenții vocali Google Assistant, Alexa și Siri, facilitând controlul vocii.


Concluzie

Becurile inteligente oferă un nou nivel de confort și funcționalitate, ceea ce le face o alegere populară pentru proprietarii de locuințe care doresc să își modernizeze sistemul de iluminat. Cu o gamă largă de opțiuni disponibile, cu siguranță va exista un bec inteligent care să vă satisfacă nevoile și bugetul. Fie că sunteți în căutarea eficienței energetice, a confortului sau a culorilor personalizabile, becurile inteligente sunt calea de urmat.

Așadar, fie că doriți să modernizați iluminatul casei dvs., să economisiți la facturile de energie sau pur și simplu să adăugați un nou nivel de confort în viața dvs. de zi cu zi, becurile inteligente sunt o alegere excelentă. Cu caracteristici precum culori personalizabile, programare și automatizare și control de la distanță, aceste becuri oferă o multitudine de beneficii pe care becurile tradiționale cu incandescență pur și simplu nu le pot egala.

Atunci când alegeți un bec inteligent, luați în considerare nevoile și bugetul dumneavoastră. Unele mărci oferă o gamă largă de caracteristici și opțiuni de personalizare, în timp ce altele sunt mai simple și mai accesibile. Asigurați-vă că alegeți o marcă cu o bună reputație pentru calitate și fiabilitate și căutați un bec ușor de instalat și controlat.

Cu ajutorul becurilor inteligente, viitorul iluminatului casnic este acum. Deci, de ce să mai așteptați? Îmbunătățiți iluminatul casei dvs. astăzi și bucurați-vă de toate avantajele pe care aceste becuri inovatoare le au de oferit.