RECOMANDĂRI RECENTE 


Tehnologie / Gaming

căști bluetooth sony

Căști bluetooth Sony WF-1000XM4 – singurul lucru în neregulă cu ele.

Aceste căști bluetooth Sony sunt de înaltă calitate, au o durată de viață foarte bună a bateriei și includ un sistem de insonorizare de ultimă generație. Căști bluetooth Sony WF-1000XM4 Sony trebuie să aibă motive ...
Citește Mai Mult
cum alegi un telefon smart

Cum ar trebui să alegi un telefon smart – Criterii de bază

Gama largă a modelelor de smartphone-uri și prețurile acestora complică decizia? Ar trebui să ne limităm doar la aspectele de bază înainte de toate. Este ușor să cazi în capcana producătorilor și să te lași ...
Citește Mai Mult
cel mai bun smartwatch

Chiar am nevoie de un smartwatch?

Ce oferă și ce nu are de oferit unul dintre cele mai bine vândute dispozitive smartwatch Oamenii le privesc cu curiozitate și tot mai multe încheieturi poartă ceasuri inteligente. Ceasurile inteligente sunt ultimul răcnet după ...
Citește Mai Mult
cele mai bune căști de gaming

Căști de Gaming – Top căști Ieftine și Bune

Salut. Scriu această postare pentru toți gamerii din România care vor să aibă sau au nevoie de o pereche de căști pentru gaming, ieftine și extraordinar de bune privind raportul calitate-preț. Următoarele modele poate nu ...
Citește Mai Mult

Hobby-uri și nevoi

Nu am găsit niciun articol.

Automotive

Nu am găsit niciun articol.

Viața de familie

Nu am găsit niciun articol.

Ce înseamnă „Recomandări de produse”:

Numitul titlu vrea să vă aducă la cunoștință faptul că scriem doar despre produsele pe care noi le-am folosit personal. Adică produse despre care avem o părere clară putând face o comparație între mai multe modele din categoria respectivă.

Recomadarea de produse nu înseamnă că doar scriem despre ele la întâmplare, ci faptul că știm despre ce vorbim ne face să „luăm în brațe” recomandarea de produse în sensul adevărat al cuvântului.

În postul „Căști de Gaming” vorbim ca și cum două persoane interesate de aceleași produse stau la raionul cu produsele respective. Aceste persoane discută, își împart păreri și își recomandă anumite modele unul altuia în cunoștință de cauză. Totodată argumentând sau punând accent pe aspectele importante pe care modelele respective le au în plan.

Am început acest proiect împreună cu cei de la OPINIIFULGER.RO. Ne-am susținut și am început să achiziționăm diferite produse din diferite categorii. Așadar, având cunoștințele necesare pentru a putea scrie articole despre aceste produse, am decis sa ne lansăm în mediul online. Așa a luat naștere site-ul nostru.

La ce vă puteți aștepta de la noi:

După cele spuse mai sus, noi nu vom arunca cuvinte în aer doar de dragul de a scrie. Vă putem asigura că scriem în cunoștință de cauză, că recomandările noastre sunt originale, necopiate sau inspirate din alte părți. Odată ce un produs dintr-o anumită categorie ni se pare destul de bun pentru a-l achiziționa, categoric acesta va fi pe listă.

Cel mai important este să știți pe ce criteriu se bazează cel mai mult proiectul nostru:

Criteriul cel mai important care stă la baza listelor cu cele mai bune produse este RAPORTUL CALITATE-PREȚ. Da, calitatea ridicată a unui produs comparată cu prețul acestuia face diferența. Un produs ieftin nu înseamnă că este un produs slab ca și calitate, doar că prețurile depind de brand. Există firme mai puțin cunoscute care scot produse foarte bune și ieftine, doar că prețul mic ne descurajează să le cumpărăm. Acest lucru este puțin greșit dar de înțeles, iar noi vă putem face să înțelegeți care alegere este bună. Așadar, noi vă asigurăm că puteți achiziționa produse de calitate și că puteți deține controlul bugetului dvs. în același timp. Asta este pe scurt ceea ce facem noi pentru voi.


Link-urile folosite către produse sunt link-uri de afiliere care pot genera comisioane în urma achiziționării unui produs prin intermediul nostru.